fbpx

Парцел в подножието на Асенова крепост

€ 199000

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 
We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

БИЛДИНГ БОКС има удоволствието да Ви представи уникален парцел с площ от 3000 кв.м. в подножието на Асенова крепост.

Предимства на имота:
– ЛОКАЦИЯ: Намира се в подножието на Асенова крепост, на 15 минути от Пловдив. Идеална възможност да избягате от натовареното ежедневие в града.
– СТАТУТ: Парцелът е със статут на земеделска земя.
– КОМУНИКАЦИЯ: Табло за присъеднияване към EVN на 10 метра от парцела и асфалтов път.

Имот БЕЗ АНАЛОГ! Само на 15 минути от Пловдив и на 2 минути от Асеновград. Имате уникалната възможност да притежавате царски имот, който е бил собственост на рода Асеневци, където да релаксирате със своето семейство и приятели. Парцелът е в подножието на Асеновата крепост. Предлага уникални гледки към крепостта и Родопите. Има ток и вода, като водата е изворна и е с виксока минерализация – годна е за пиене, което гарантира комфорт и удобство при създаването на вашия идеален дом за почивка и постоянно пребиваване. Възможността за преустройство на малката постройка с навес във вила предоставя допълнителни възможности за разширяване и персонализиране на имота според вашите желания и нужди. Има изградена масивна бетонна стена, която на места достига 4 метра. Това предава чувство на уединение и сигурност. Имотът е с правоъгълна и правилна форма, което прави използването на всяко кътче в него изключително лесно. Има удобен достъп за кола и паркиране. Шанс да се закупи такова място е изключителна рядост. Непосредствено до имота има вечно зелена борова гора, благодарение на коята въздуха е изключително чист и приятен.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.
Оферта № 7858

image Статус: Продава
image Пловдив, област ,гр.Асеновград
image 3000 м2

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Пепо Корделов

Консултант

telephone 0877 190 777
mail pkordelov@buildingbox.bg

СВЪРЖИ СЕ С НАС

ИМАШ ИНТЕРЕС?

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Подобни Имоти

подобни имоти