fbpx

Производствена база за билки – с. Исперихово

€ 390000

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 
We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

БИЛДИНГ БОКС има удоволствието да Ви представи действаща, напълно оборудвана производствена база за билки и подправки в с. Исперихово.

Предимства на имота:
– ЛОКАЦИЯ: В центъра на селото, на 20 км. от гр. Пловдив – в подножието на Родопите.
– РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Разгърнатата площ на базата е от 500 кв.м., върху парцел от 1000 кв.м., която е разделена на административна и производствена част. Помещението е регистрирано в Агенция по безопасност на храните в България като предприятие за преработка на билки и подправки. Притежава разрешително за пункт за изкупуване, реновирано е през 2020 г. Има готов проект за Фотоволтаична централа, която е проектирана на покрива на цеха. Тя ще допринася за безплатен ток за производството в самия цех и продажба на излишъка от енергия. 
– ОБОРУДВАНЕ: Висококачествени машини Алпин, транспортна линия, зиг-заг машина за прочистване на продукцията, асансьор за транспортиране на готовата продукция, вентилация, две леглови сушилни по холандски стандарт на пропан-бутан с голям капацитет, трактор New Holland, сеялка, косачка, ремарке, резачна машина за билки, сепаратор за тройно почистване на билките и подправките, сито-машина за направата на определен размер на билката. Предприятието се продава с всички гореизброени машини и оборудване.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.
Оферта № 2587

image Статус: Продава
image Пазарджик, област ,с.Исперихово
image 500 м2
image Материал: Тухла

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Златина Тачкова

Консултант

telephone 0877 190 777
mail ztachkova@buildingbox.bg

СВЪРЖИ СЕ С НАС

ИМАШ ИНТЕРЕС?

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Подобни Имоти

подобни имоти