Цена: €325,000

Мезонет с покрив тераса в кв. Бояна

# 3209
София, Бояна
Мезонет, Необзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

Билдинг Бокс предлага за продажба мезонет с жилищна площ от 155,30 кв.м, разположен на партерен етаж от общо четири. Апартаментът се състои от:

I ниво – антре, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, спалня, тераса , II ниво спалня, гардероб, баня с тоалетна, тераса, III ниво – килер и покривна тераса от 38,4 кв.м. Изложението е изток, юг. Отоплението е предвидено на газ.

Сградата е с Акт 14 и ще бъде завършена 2023 година. Можете да се възползвате от изключително гъвкави схеми на плащане, позволяваща комбинирани начини на финансиране.

В строителството се използват висококачествени материали, като имотите се предлагат се предават на шпакловка и замазка с изградени ел. инсталации с монтирани ключове и контакти, окабеляване за интернет, ПВЦ дограма, блиндирана входна врата /пожароустойчива/.

Фасада от композитно дърво – Артефино

Фасадните облицовки от композитно дървo са идеалният начин за предаване на естествен и натурален облик на една сграда, без допълнителни разходи за поддръжка. Поддръжката му е изключително лесна, като не е нужно да се третира с лакове, байцове или минерални масла, а при необходимост от почистване е достатъчно да се използва само вода.

Сградата е разположена в кв. Бояна. Има подземен паркинг с асансьор с 12 паркоместа. Налице е топло и шумоизолация, а общите части ще бъдат луксозно изпълнени при спазване на оптимални параметри за функционалност.

Разположена е в полите на Витоша, като достъпът до планината и до основната пътна артерия бул. „Цар Борис III” e само на няколко минути пешеходно разстояние. В близост има детска градина, училище, магазин Лидл, зелени площи, спирки на градски транспорт: трамвай 4 и 11, автобус 59 и 107.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта №3209

Параметри

Референтен номер: 3209
Мезонет, Необзаведен
София, Бояна
Площ: 205 m²
1 / 4
Цена: €325,000

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Петър Аврамов
Цена:€325,000

Мезонет със собствен двор в кв. Бояна

София, Бояна

  • Мезонет, Необзаведен
  • 192 m²
  • Етаж: 1 / 4
Ref.Id: 3207