Цена: €199,000

Мезонет "Хамелеон" в кв. Малинова долина

# 4634
София, Студентски Град
Мезонет, Необзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

Билдинг Бокс предлага за продажба мезонет „Хамелеон“ в кв.Малинова долина, до парк НСА.

Апартаментът е със застроена площ от 114,9 кв.м и е позициониран на пети, и шести етаж, в нова сграда. До края на месец март се очаква да има разрешение за експоатация.

Първото ниво се състои от антре, голям дрешник/склад, баня с тоалетна, спалня с излаз на тераса, както и втора спалня. Второто ниво е изцяло отворено пространство, предвидено за дневна с кухненски бокс и трапезария, както и две тераси.

Имотът се предлага на шпакловка и замазка.

Отоплението е предвидено, чрез газово котле. Изложението е юг, изток, запад.

Името на апартамента се дължи на възможността да изменя разпределението си, при желанията и потребностите на всеки, различен купувач. При желание на купувача, много лесно може да обособи спалните да бъдат на второто ниво и всяка от тях да има самостоятелна тераса, а дневната да бъде разположена на първото ниво.

Има опция за покупка на две паркоместа, които могат да се обособят като двоен гараж.

Ниското строителство в района, високият етаж на имота и дистанцията от другите сгради, позволяват на новите собственици да се наслаждават на прекрасн гледки, както към града, така и към планината.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот. 

Оферта 4634

Параметри

Референтен номер: 4634
Мезонет, Необзаведен
София, Студентски Град
Площ: 142 m²
5 / 6
Цена: €199,000

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Любен Дойчев