Цена: €550,000

Кокаляне Paradise 2

# 5560
София, с.Кокаляне
Къща, Обзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

Билдинг Бокс Ви представя отлична къща, разположена в живописен озеленен район къща в община Панчарево, с. Кокаляне. Къщата е след основен ремонт на всички помещения през 2021/2 година. Къщата е с монолитно строителство и е с площ от 315 кв.м по Нотариален акт.

Къщата е разпределена на две нива. На първо ниво са разположени дневна, кухня и трапезария, разпределени в пет зони с излаз към двора от кухнята, както и към дневната, две функциониращи камини, дрешник около 15 кв.м, баня с тоалетна и вана с излаз към релакс зоната и басейна. Спалнята също има излаз към двора, както и отделна тоалетна. На втория етаж има три спални, баня и тоалетна, отделна баня с тоалетна и два балкона. Релакс зоната и басейнът са с площ от 120 кв.м.

Отоплението е посредством газов котел. Водопроводната инсталация е захранена с питейна вода от съществуващ собствен водоизточник. Къщата е захранена с електроенергия от табло на ЧЕЗ.

На двора има допълнителна двуетажна постройка с квадратура от 20 кв.м, която има нужда от ремонт. Възможно е да се обособи като парна баня, сауна или да се използва за допълнителна леглова база. Разполага със складово помещение с площ от 45 кв.м.

Възможност за допълнително застрояване на терена. 

Местоположението е с отличен целогодишен достъп, на 25 минути с кола от гр. София, с градски транспорт и удобни връзки с автобуси 1, 3 и 4 към метрото.

Билдинг Бокс Ви предлага безплатна консултация и кредитно съдействие за финансиране на покупката на Вашия имот.

Оферта 5560

Параметри

Референтен номер: 5560
Къща, Обзаведен
София, с.Кокаляне
Площ: 340 m²
Цена: €550,000

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Любен Дойчев