Цена: €1,050,000

Ресторант в кв. Хиподрума

# 5751
София, Хиподрума
Заведение, Необзаведен

Билдинг Бокс предлага за продажба ресторант в бизнес сграда в кв. Хиподрума.

Ресторантът се намира на ниво -1, 0 и 1 от общо десет етажа, със застроена площ от 245,88 кв.м и се състои от склад на ниво -1 със застроена площ от 33,27 кв.м, зала за хранене и лоби със застроена площ от 101,50 кв.м, санитарни помещения, кухня и склад с обща застроена площ от 54,18 кв.м на ниво 0 и зала за хранене със застроена площ от 37,98 кв.м, остъклена тераса със застроена площ от 39,40 кв.м и двор от 115 кв.м на ниво 1. Отоплението е на ТЕЦ.

Има изградена вентилационна система.

Предлага се на шпакловка и замазка. Сградата е новопостроена с Акт 16.

Има функционален офис вход с рецепция и денонощна охрана. Система за видеонаблюдение подсигурява сигурността в общите части и по периферията на прилежащия район. Сградата е с осигурен достъп за хора с двигателни проблеми.

С отлична централна локация на кръстовището между две главни пътни артерии – бул. „Цар Борис III” и бул. „Акад.Иван Гешов“. Районът е снабден с множество транспортни връзки – спирки на градски транспорт на метри от главния вход, както и велосипеден достъп. Благодарение на това сградата е комуникативна, удобна и привлекателна за най-различни категории потребители. Съседството с няколко големи бизнес сгради от своя страна утвърждава района като бизнес локация с голям потенциал.

Продажната цена е без ДДС.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот с преференциални условия.

Оферта 5751

Параметри

Референтен номер: 5751
Заведение, Необзаведен
София, Хиподрума
Площ: 380 m²
1 / 10
Цена: €1,050,000

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Виктория Йолова