Цена: €320,000

Луксозна къща в м-ст Долна Трака

# 6208
Варна, м-т Траката
Къща, Необзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

БИЛДИНГ БОКС предлага за продажба на новострояща се Луксозна къща в м-т Долна Трака.

– ЛОКАЦИЯ: м-ст Долна Трака е сред най-престижните райони във Варна. Отлично местоположение, комуникатен район в близост с основни пътни артерии, спирки на градския транспорт.

– РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Къщата се състои от два етажа: първи жилищен етаж е 81 кв.м. и в него се предвижда входно антре, стълбище, кабинет, дневна с кухня, баня с тоалет и малък килер. На втори жилищен етаж, който е 160 кв.м. има три детски стаи/спални, родителска спалня с гардеробно, две бани/WC, перално и тераса/лоджия на юг. За всички помещения са предвидени естествено и изкуствено осветление и вентилация. На покрива не се предвижда използваема част. Покривът на сградата е плосък, с минимален наклон и покрит с TPO/PVC хидроизолационна мембрана, топлоизолиран е с XPS изолация 150мм.

– ОТОПЛЕНИЕ: Електричество.

– ЗАВЪРШЕНОСТ: Къща пред АКТ 15. Отвън и отвътре стените са измазани с вароциментова мазилка, а отвътре са шпахловани и боядисани с интериорна боя. Сградата е захранена със битов водопровод и електричество от електропреносната мрежа. Отводняването на покривите е върху терена. Отпадните води се отвеждат в черпателна яма. Отоплението и топлата вода са решени с локални електрически отоплителни уреди/сплит климатични системи.

– ПАРКИРАНЕ: Паркирането е решено чрез паркоместа в двора. Не се предвижда терасиране или моделиране на двора, освен около улицата и входа от двора.

– СТРОИТЕЛСТВО: Конструкция на сградата е масивна, стоманобетонна с тухлени стени. Всички външни и преградните стени са реализирани с керамични тухли Porotherm на зидове от по 25 см и 12 см.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта 6208

Параметри

Референтен номер: 6208
Къща, Необзаведен
Варна, м-т Траката
Площ: 244 m²
Цена: €320,000

Разпределение

""

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Метин Емин