Цена: €94,000

Парцел в подножието на Асенова крепост

# 7858
Пловдив, област, гр.Асеновград
Парцел

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

БИЛДИНГ БОКС има удоволствието да Ви представи уникален парцел с площ от 1000 кв.м. в подножието на Асенова крепост.

Предимства на имота:

– ЛОКАЦИЯ: Намира се в подножието на Асенова крепост, на 15 минути от Пловдив. Идеална възможност да избягате от натовареното ежедневие в града.

– СТАТУТ: Парцелът е със статут на земеделска земя.

– КОМУНИКАЦИЯ: Табло за присъеднияване към EVN на 10 метра от парцела и асфалтов път.

Имот БЕЗ АНАЛОГ! Само на 15 минути от Пловдив и на 2 минути от Асеновград. Имате уникалната възможност да притежавате царски имот, който е бил собственост на рода Асеневци, където да релаксирате със своето семейство и приятели. Парцелът е в подножието на Асеновата крепост. Предлага уникални гледки към крепостта и Родопите. Има ток и вода, като водата е изворна и е с виксока минерализация – годна е за пиене, което гарантира комфорт и удобство при създаването на вашия идеален дом за почивка и постоянно пребиваване. Възможността за преустройство на малката постройка с навес във вила предоставя допълнителни възможности за разширяване и персонализиране на имота според вашите желания и нужди. Има изградена масивна бетонна стена, която на места достига 4 метра. Това предава чувство на уединение и сигурност. Имотът е с правоъгълна и правилна форма, което прави използването на всяко кътче в него изключително лесно. Има удобен достъп за кола и паркиране. Шанс да се закупи такова място е изключителна рядост. Непосредствено до имота има вечно зелена борова гора, благодарение на коята въздуха е изключително чист и приятен.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта № 7858

Параметри

Референтен номер: 7858
Парцел
Пловдив, област, гр.Асеновград
Площ: 1,000 m²
Цена: €94,000

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Пепо Корделов
Цена:€80,699

Парцел за обществено обслужващи и складови дейности на Карловско шосе

Пловдив, област, с.Граф Игнатиево

  • Парцел
  • 4,747 m²
Ref.Id: 7241