Цена: €255,000

Многостаен апартамент - кв. Тракия

# 8872
Пловдив, Тракия
Многостаен, Необзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

БИЛДИНГ БОКС има удоволствието да Ви представи многостаен апартамент в комплекс Лаута Форест в един от най – предпочитаните квартали за живеене в град Пловдив – кв. Тракия.

Предимства на имота:

– ЛОКАЦИЯ: кв. Тракия, в непосредствена близост до най-зелената площ от близо 500 декара – парк Лаута.

– РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Всекидневна с кухненски бокс 60 кв.м. с излаз на тераса, три непреходни спални, едната от които е с излаз на тераса, две бани и тоалетни, склад, антре.

– ЕТАЖ: 4-ти етаж от общо 11.

– ОТОПЛЕНИЕ: Електричество – климатици.

– ИЗЛОЖЕНИЕ: Юг / Запад / Север.

– ПОДДРЪЖКА: Поддръжка на зелените площи, възстановяване на тревното покритие при необходимост, поддръжка и профилактика на напоителнита система. Почистване на улиците, алеите и зелени площи в комплекса от отпадъци и натрупани листа. Почистване на прозорците на сградите в комплекса, на подземни и надземни паркоместа, подови покрития в общите части, стълбища, стълбищни площадки, общи части на сградите, парапети, асансьори и други общи съоръжения.

– ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА НА ОБЩИ ЧАСТИ: Снабдяване на вода и електроенергия на общите части в комплекса. Поддръжка на инсталациите и съоръженията в общите части на комплекса, включително асансьори, ВиК, съоръжения и уреди за контрол на достъпа. Поддръжка на вентилационната система. Месечна такса за поддръжка на комплекса 0.69 лв. без ДДС за кв.м.

– ПАРКИРАНЕ: С възможност за закупуване на две паркоместа, всяко по 14 500 евро.

– СИГУРНОСТ: Охрана и видеонаблюдение 24/7 – два независими екипа, които ще се грижат за сигурността на живущите в комплекса. Особено внимание и следене на по-малки деца и жители. Приемане на пратки и колети при желание на живущите в комплекса.

– СГРАДА: Затворен комплекс с луксозни общи части, чист и поддържан вход с контролиран достъп посредством кодово отключване. Въвеждане в експлоатация – средата на 2023 г.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта № 8872

Параметри

Референтен номер: 8872
Многостаен, Необзаведен
Пловдив, Тракия
Площ: 204 m²
4 / 11
Цена: €255,000

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Румяна Кантарска