Цена: €107,419

Тристаен апартамент в кв. Малинова долина

# 567
София, Малинова Долина
3-стаен, Необзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

Билдинг Бокс предлага за продажба тристаен апартамент с жилищна площ от 70,07 кв.м. на първи етаж от общо шест. Апартаментът се състои от антре, дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна и склад. Изложението е изток, североизток. Отоплението е предвидено на ток.

Проектът се намира в кв. Малинова долина, състои от два входа с двустайни и тристайни апартаменти с гаражи и паркоместа. Жилищата са проектирани функционално като цялостната концепция е насочена към висококачествен начин на живот, отговарящ на очакванията на съвременния клиент за по-висок стандарт, сигурност, комфорт, естетика и простор.

Сградата има издадено Разрешение за строеж от 04.07.2022г. и ще бъде завършена 2024г. Можете да се възползвате от изключително гъвкави схеми на плащане, позволяваща комбинирани начини на финансиране.

В строителството се използват висококачествени материали, като имотите се предлагат се предават на шпакловка и замазка с изградени ел. инсталации с монтирани ключове и контакти, окабеляване за интернет, ПВЦ дограма, блиндирана входна врата /пожароустойчива/.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта № 0567

Параметри

Референтен номер: 567
3-стаен, Необзаведен
София, Малинова Долина
Площ: 78 m²
1 / 6
Цена: €107,419

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Стефани Димитрова
Цена:€110,500

Тристаен апартамент в кв. Малинова долина

София, Малинова Долина

  • 3-стаен, Необзаведен
  • 84 m²
  • Етаж: 2 / 7
Ref.Id: 4770
Цена:€118,500

Тристаен апартамент с двор в кв. Малинова долина

София, Малинова Долина

  • 3-стаен, Необзаведен
  • 93 m²
  • Етаж: 1 / 4
Ref.Id: 832