Цена: €239,800

Четиристаен апартамент със собствен двор в кв. Малинова долина

# 864
София, Малинова Долина
4-стаен, Необзаведен

Do you want to learn more about real estate market in Bulgaria? Are you interested in this offer? Make an appointment and learn more about it. 

We have a qualified team of professionals and we’ll help you have a smooth and successful buying experience. The best way to protect yourself from fraud is to work with us.

Билдинг Бокс има удоволствието да Ви представи четиристаен апартамент в кв. Малинова долина.

Жилището се намира на партерен етаж от общо четири етажа, с чиста площ от 142,71 кв.м., състоящ се от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални и две бани с тоалетна, склад и два балкона, заедно със собствен двор с площ от 91,80 кв.м. Изложението е юг, запад, север. Отоплението е предвидено чрез газ и ток. Изключително нисък процент общи части – 11%.

Сградата е разположена в южната част на София, в кв. Малинова долина, р-н „Студентски“. Комплексът е луксозно изпълнение, съчетаващо съвременните изисквания за естетика в модерната архитектура и спокойствие, осигурено от технологии с повече зеленина и свободни пространства. В проекта се предвижда изграждането на улица с добре развита инженерна инфраструктура.

Повече от 70% от терена ще бъде озеленен, като ще бъдат създадени условия за самостоятелно парково междублоково пространство. В двора ще се изгради детска площадка и места за отдих. Жилищата са проектирани функционално с повече естествена светлина и простор. Високото ниво на енергийна ефективност е приоритет в проектирането и изграждането на комплекса.

Локацията на комплекса ще осигури удобство и възможност за бърза връзка с града по Околовръстен път до главните южни булеварди и изходящи пътни артерии на столицата. Наблизо са разположени търговски и бизнес центрове, спирка на градския транспорт, бъдеща спирка на метрото, а лифтът до Парк Витоша е на по-малко от 15 минути пешеходно разстояние.

Сградата е с Акт 14 и ще бъде завършена 2024г.

Предимствата на комплекса са: опции за довършителни работи, по 5-6 апартамента на етаж във вход, ще се използват висококачествени строителни материали, жилища, подходящи както за лично ползване, така и за инвестиция, помещенията са с изобилие от естествена светлина, подземно ниво с паркоместа и гаражи.

Билдинг Бокс предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта 0864

Параметри

Референтен номер: 864
4-стаен, Необзаведен
София, Малинова Долина
Площ: 161 m²
1 / 4
Цена: €239,800

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Позволете ни да Ви разкажем повече

Николета Панайотова
Цена:€229,000

Четиристаен апартамент с прекрасен двор

София, Малинова Долина

  • 4-стаен, Необзаведен
  • 135 m²
  • Етаж: 1 / 4
Ref.Id: 6432