Иван Иванов
Иван Иванов
Сортиране
 • Цена
 • Дата на добавяне
Решетка
Цена:€124,332

Тристаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 3-стаен
 • 96 m²
 • Етаж: 4 / 7
Ref.Id: 9782
Цена:€137,826

Тристаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 3-стаен
 • 106 m²
 • Етаж: 4 / 7
Ref.Id: 9781
Цена:€112,711

Тристаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 3-стаен
 • 98 m²
 • Етаж: 2 / 7
Ref.Id: 9720
Цена:€91,275

Двустаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 2-стаен
 • 79 m²
 • Етаж: 2 / 7
Ref.Id: 9724
Цена:€99,000

ЮЖЕН двустаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 2-стаен
 • 82 m²
 • Етаж: 2 / 7
Ref.Id: 9725
Цена:€120,071

Тристаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 3-стаен
 • 104 m²
 • Етаж: 2 / 7
Ref.Id: 9727
Цена:€127,644

Тристаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 3-стаен
 • 106 m²
 • Етаж: 3 / 7
Ref.Id: 9729
Цена:€115,200

Тристаен апартамент, м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 3-стаен
 • 96 m²
 • Етаж: 3 / 7
Ref.Id: 9731
Цена:€102,924

Двустаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 2-стаен
 • 86 m²
 • Етаж: 3 / 7
Ref.Id: 9778
Цена:€102,962

Двустаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 2-стаен
 • 82 m²
 • Етаж: 3 / 7
Ref.Id: 9779
Цена:€102,962

Двустаен апартамент - м-т Сотира

Варна, м-т Сотира

 • 2-стаен
 • 82 m²
 • Етаж: 3 / 7
Ref.Id: 9779
Цена:€243,122

Четиристаен апартамент - кв. Бриз

Варна, Бриз

 • 4-стаен
 • 115 m²
 • Етаж: 15 / 17
Ref.Id: 7621
13 Намерени резултатиРезултати на страница